0
  • No products in the cart.
 
0
  • No products in the cart.
 
0
  • No products in the cart.
 
 

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor welke auto's is de PROTEKX autosleutelbeschermhoes geschikt?

De PROTEKX autosleutelbeschermhoes is geschikt voor 99% van alle auto’s met een draadloze autosleutel. Waarom 99%? Dit komt doordat nog maar enkele auto’s getest dienen te worden. Twijfelt u of het geschikt is voor uw auto? Neem dan contact met ons op en we zoeken dit graag voor u uit.

Waar moet ik mijn autosleutel in stoppen?

De autosleutel dient u te plaatsen in het achterste (lichtelijk goudkleurig) vakje. Het voorste vakje kunt u gebruiken voor kaarten, zoals: rijbewijs en autokentekenbewijs. Het voorste vakje houdt geen stralingen tegen.

Ik heb een bestelling geplaatst. Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestelt u op werkdagen voor 15.00 uur dan heeft u uw bestelling morgen in huis. Voor bestellingen na 15.00 uur geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Bestelt u op vrijdag na 15.00 uur, dan kunt u uw bestelling uiterlijk dinsdag verwachten. Let op: bestellingen naar België en tijdens feestdagen (Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar) kunnen soms vertraging oplopen.

Hoe kan ik meedoen met het terugwinnen van mijn aankoopbedrag?

Wanneer u een PROTEKX autosleutelbeschermhoes heeft aangeschaft, dan maakt u kans om uw aankoopbedrag terug te winnen. Iedere maand maken wij een winnaar bekend. Welke voorwaarden er zijn en wat u precies dient te doen, leest u hier.

Ik wil maatwerk of een grotere hoeveelheid bestellen. Kan dat?

Het is zeker mogelijk om een levering op maatwerk te krijgen of grotere hoeveelheden te bestellen. Bij behoefte hiernaar willen we u vriendelijk verzoeken om ons per e-mail te contacteren. Geef zo concreet mogelijk aan welke wensen u heeft en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een offerte en/of reactie.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden op dit moment via onze webshop enkel naar Nederland en België. Naar andere landen verzenden, doen wij op aanvraag. Via onze overige verkoopkanalen gelden de verzendmogelijkheden van het verkoopkanaal.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op onze webshop betalen via: iDeal of Bancontact (Belgische klanten).

Heb ik ook garantie?

Wij streven ernaar om enkel kwalitatieve producten te leveren die uw leven een stukje veiliger maken. U heeft bij ons een garantie van 6 maanden. Let op: deze garantie geldt enkel wanneer het product op de juiste wijze is gebruikt. De PROTEKX autosleutelbeschermhoes dient u niet nat te maken of te gebruiken voor andere producten buiten een draadloze autosleutel of pasjes. Neem voor garantie contact met ons op via het retourformulier.

Wat zijn de verzendkosten?

< €25,- bestellingen binnen Nederland: €0,99 en bestellingen naar België €4,95. Gratis verzending vanaf €25,-.

Staat uw vraag en antwoord hier niet bij? Neem gerust contact met ons op.