0
  • No products in the cart.
 
0
  • No products in the cart.
 
0
  • No products in the cart.
 

Bestellen en betalen

PROTEKX > Bestellen en betalen

Hoe kan ik betalen?

Via onze webshop kunt u veilig betalen via:

  • iDeal
  • Bancontact Mistercash

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij het bestellen van artikelen via onze webshop geldt:
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Bestelt u na 15.00 uur dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden. Bestelt u op vrijdag na 16.00 uur dan heeft u uw bestelling dinsdag in huis. U ontvangt van ons een Track & Trace-nummer per e-mail. Let op: bestellingen naar België en tijdens feestdagen (Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar) kunnen soms vertraging oplopen.

Ik heb een vraag omtrent mijn bestelling.

Voor vragen rondom uw bestelling kunt u terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via het contactformulier.